• control header

Interim-controlling

Mijn passie ligt in het vertalen van cijfers naar ontwikkeling en strategie van de onderneming. In de basis zorgdragen voor een betrouwbare administratie en op het snijvlak van ICT en productie informatie vertalen naar passende management tools. Met 25 jaar ervaring in accountancy en fiscaliteit en als sparringpartner voor ondernemers vorm ik blijvend toegevoegde waarde voor elk managementteam. Kansen signaleren of creëren en omzetten in resultaten.

Als team- en controleleider accountancy en adviseur voor ondernemers heb ik veel mensenkennis opgedaan, ben ik een stevig gesprekspartner en kan ik moeiteloos schakelen tussen verschillende disciplines, niveaus en externe partijen als belastingdienst, bank en accountant.

Ik beschik over een sterke affiniteit met automatisering en implementatietrajecten.

 

 

Interim-controlling is de oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een financiële professional met kennis en ervaring, maar waarvoor de behoefte niet groot genoeg is om hiervoor iemand in dienst te nemen. Dit kan een tijdelijke behoefte zijn, zoals in het geval van ziekte, reorganisatie, vacatures, opvolging en dergelijke, maar ook een permanente invulling of terugkerende periodiek op parttime basis is mogelijk. In de regel gaat het hierbij om bedrijven met één of enkele administratieve medewerkers, waarbij het aan tijd en/of kennis ontbreekt om een deugdelijke managementrapportage op te zetten, zodanig dat u daar de informatie aan kunt ontlenen die voor u zo van belang is bij het besturen van uw onderneming. En tot die informatie behoort ook de begroting en een analyse van de realisatie ten opzichte van de begroting. 

Ook is er een flinke kostenbesparing te behalen indien u uw accountantsdossiers goed op orde heeft, voordat u uw administratie indient bij uw controlerend accountant.

Interim-controlling voorziet in een flexibele inzet van een financieel professional voor uw tijdelijke, parttime en permanente capaciteitsproblemen

U kunt denken aan o.a. de volgende werkzaamheden:

-        Lastige administratieve problemen uit handen nemen

-        Uw grootboek op orde brengen

-        De financiële administratie ondersteunen

-        Contacten onderhouden met banken en verzekeraars

-        Voorbereiden accountantsdossier voor de jaarrekening

-        Financieel/administratief (leidinggevend) personeel tijdelijk vervangen

-        Opstellen van tussentijdse financiële rapportages per maand

-        Opzetten van een rapportagesysteem aangevuld met relevante kengetallen

-        Ondersteuning verlenen bij implementaties van een nieuw financieel pakket

-        Ondersteuning bij arbeidspieken op accountantskantoren

-        Projectondersteuning

-        subsidieverantwoording


Het belang van de klik

Uiteraard zoekt u iemand die past bij met zowel de functie als de organisatie. Bij het aannemen van interim-opdrachten is ook voor mij van groot belang dat de mensen en de organisatie bij mij passen. Mijn ervaring is dat een wederzijdse klik de enige basis is voor een succesvolle samenwerking. Hierbij het draait om wederzijdse meerwaarde.

 

Groene bijdrage aan uw onderneming

Bij de invulling van uw opdracht verplaatsen we ons 100% elektrisch op wind- en zonne-energie. Heeft u een laadpunt beschikbaar? laat het ons weten.

Nieuws

 • Scan en herken

  De automatisering gaat door.... Middels onze app 'scan en herken' op ...

  Lees meer
 • Veel ondernemers lopen fiscaal voordeel mis

  Een groot deel van de ondernemers laat fiscaal voordeel liggen bij de aanscha...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Administratie en belastingen

  Administratie en belastingen

  De door ons gehanteerde gebruiksvriendelijke programma’s en koppelingen om efficiënt uw administratie en jaarrapportage te...

  Lees meer
 • Interim-controlling

  Interim-controlling

  Interim-controlling is de oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een financiële professional met kennis en ervaring

  Lees meer
 • Online boekhouden

  Online boekhouden

  Het voordeel van online boekhouden is dat u altijd en overal zicht hebt op uw administratie

  Lees meer