• boekhouden

Online boekhouden

Agro Consultancy maakt gebruik van AFAS.  Ondernemers kunnen gebruik maken van AFAS Small Business. Het pakket is gebruiksvriendelijk en biedt ruim voldoende mogelijkheden. Voor een bescheiden bedrag per maand kunt u ook zelf uw administratie online verwerken en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hardware, software, updates, back-up, enz.

Het voordeel van online boekhouden is dat u altijd en overal zicht heeft in uw administratie. Boekt u zelf, dan kijken wij mee en sturen bij wanneer nodig.

 

Starten

Als u gebruik wil maken van online boekhouden, informeren wij u graag over de voor en nadelen. Vanzelfsprekend helpen en begeleiden wij u als u besluit met online boekhouden te willen starten.

 

Uw eigen administratiepakket past altijd

Agro Consultancy heeft ruime ervaring met diverse boekhoudsoftware en we passen ons moeiteloos aan. Het is dus geen voorwaarde dat u AFAS gebruikt. Uitwisseling is altijd makkelijk te realiseren. Het is natuurlijk ook mogelijk uw gehele administratie op locatie te laten verzorgen.

 

Scan en herken facturen

Uw administratie altijd compleet middels scan en herken. U hoeft enkel uw facturen en bonnetjes in te scannen en wij verwerken deze rechtstreeks in uw administratie. Dit kan via uw eigen scanner maar nog simpeler via een app op uw smartphone. Uw boekhouding is hierdoor altijd up-to-date bijgewerkt en gearchiveerd.

 

Nieuws

 • Scan en herken

  De automatisering gaat door.... Middels onze app 'scan en herken' op ...

  Lees meer
 • Veel ondernemers lopen fiscaal voordeel mis

  Een groot deel van de ondernemers laat fiscaal voordeel liggen bij de aanscha...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Administratie en belastingen

  Administratie en belastingen

  De door ons gehanteerde gebruiksvriendelijke programma’s en koppelingen om efficiënt uw administratie en jaarrapportage te...

  Lees meer
 • Interim-controlling

  Interim-controlling

  Interim-controlling is de oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een financiële professional met kennis en ervaring

  Lees meer
 • Online boekhouden

  Online boekhouden

  Het voordeel van online boekhouden is dat u altijd en overal zicht hebt op uw administratie

  Lees meer